Jste zde

Hlášení místního rozhlasu ze dne 20.6.2012

V Modřicích bude probíhat ve dnech 26.6. a 27.6.2012 blokové čištění komunikací. Žádáme občany, aby v tyto dny uvolnili komunikace a parkoviště podle přechodného dopravního značení, tak aby bylo možno provést úklid komplexně a kvalitně. V opačném případě budeme nuceni přistoupit k odtahování vozidel.

Město Modřice Vás zve na šermířský den a středověkou bitvu, která se koná v areálu Pod Kaštany a to v sobotu od 13:00 do 22:30. Uvidíte středověké dobývací stroje a na dvě stovky rytířů v bitvě. Pro děti jsou připraveny soutěže s kejklířem Jonášem. Vstupné: 50,- Kč dospělí, děti 6-12 let 20,- Kč, děti do 6ti let zdarma.  

Nábytek MIKULÍK Vranovice si dovoluje pozvat zákazníky na den otevřených dveří ve Vranovicích v neděli 24.6. Zákazníci mohou využít mimořádných akčních cen nábytku, shlédnout celodenní doprovodný program, jehož součástí jsou taneční vystoupení, dětské soutěže, módní přehlídka, kuchařská show s Ivanem Vodochodským. Pro děti jsou připraveny nafukovací atrakce, skluzavky, trampolína a dárky púo celý den zdarma.