Jste zde

Hlášení místního rozhlasu 22.8.2012

E.ON Česká republika oznamuje občanům, že se od 20.8.2012 do 5.9.2012 budou v Modřicích provádět odečty elektroměrů všech společnostží k ročnímu vyúčtování. Žádáme občany, aby umožnili přístup k elektroměrům. Připravte si také stavy elektroměrů ze sklepů, garáží, staveb, chat, zahrad apod. Za maximální vstřícnost předem děkujeme všem občanům.

Vážení občané, hrad a zámek Dolní Kounice vás tuto sobotu srdečně zve na Hradní radovánky, které budou probíhat od 11:00 hodin po celý den. Připravena jsou pro vás zábavná a soutěžní stanoviště, kreativní dílničky, divadelní představení, africké bubny a tance, vodní osvěžení a další atrakce pro děti. Dobré občerstvení a večer mejdan pod širým nebem. Pamatujte tuto sobotu na hradě v Dolních Kounicích jste vítáni na akci pro celou rodinu.

Nábytek Mikulík Vranovice přijme do pracovního poměru truhláře a pomocné dělníky do výroby nábytku, vhodné i pro absolventy, nástup možný ihned, termín osobního pohovoru nutno předem dohodnout na tel. č.: 608 815 550 nebo 608 457 686.