Jste zde

Pravidelné hlášení 28.04.2021

Město Modřice obdrželo v omezeném množství respirátory a roušky pro občany v sociální tísni a důchodce. Jsou bezplatně k dispozici v úřední dny (pondělí a středa) na podatelně MÚ Modřice. Na stejném místě je možno si vyzvednout tašky na tříděný odpad.    

Ředitelství Mateřské školy Modřice se sídlem Zahradní 590 zve rodiče dětí v předškolním věku zápisu na školní rok 2021/22, který se koná v pondělí 3. května od 9.00 hodin. Veškeré informace k zápisu do mateřské školy včetně přihlášky najdou rodiče na webových stránkách školy www.msmodrice.cz

Akce Ukliďme Česko se letos koná pod záštitou spolku Brabrouků. Zapojit se do ní můžete do konce května. Na informacích MÚ budou v úřední dny k dispozici pytle a rukavice (v omezené míře). Zavázané naplněné pytle, prosím, odkládejte mimo pracovní dobu k vjezdové bráně sběrného dvora na ul. Tyršova. Objemný odpad, prosím, zakreslete do mapy a pošlete na hana.chybikova@mesto-modrice.cz, nebo SMS na 724 767 000. Zajistíme úklid.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

Hudení škola nabízí tři příměstské tábory v Rajhradě. Všechny se konají v červenci. Jde o tři turnusy: 12., 19. a 26. července. První dva turnusy jsou kytarové příměšťáky, kde se hraje na kytaru a ukulele. Třetí turnus je příměšťák komiksový a kytarový, kde se děti věnují tvorbě počítačového komiksu i hře na kytaru. Jsou určeny dětem do 15let, začátečníkům až pokročilým. Bližší informace na telefonu 722 031 507

Hledáme pracovníky ostrahy do průmyslové zóny v Modřicích (vhodné pro důchodce a osoby zdravotně znevýhodněné) k zabezpečení provozu vrátnice, evidence vozidel, klíčů a návštěv a obchůzkové činnosti. Práce na zkrácený úvazek. Požadujeme spolehlivost, bezúhonnost a flexibilitu. Informace p. Ostřížek, tel. 602 961 580 nebo email: ostrizekv@simacek.cz.    

OSEVA, Agro Brno, spol. s r.o. prodejna Modřice, Nádražní 296 doprodává sadbové brambory-cena Kč/kg 5,-. Výběr z několika odrůd, možné použít i na konzum. Balení 5kg, 10kg, 25kg. Otevírací doba: pondělí -pátek 6:30-17:00 hod. Telefon na prodejnu 727 876 069.

Zveme Vás do nově vybudovaného speciálního zahradnictví - Exotická zahrada Přibice 500. Překrásná zahrada je plná desítek druhů palem, olivovníků, plodících fíkovníků, banánovníků, citrusů, kaki, juk, cykasů, strelicíí a spousty dalších exotických rostlin“. Najdete nás také na facebooku Exotická zahrada Přibice, kde máme mnoho fotografií. Otevřeno je ve všední dny od 10 do 17 hodin a každou sobotu od 9 do 13 hodin.