Jste zde

Pravidelné hlášení 24.04.2024

Informace o objízdných trasách autobusu č.49 naleznete na webových stránkách a FB města. Dne 27. 4. bude první objížďka z důvodu uzavření mostu pod dálnicí v Heršpicích a od 28. 4. do přibližně 12.5. bude druhá objížďka z důvodu opravy ulice Hněvkovského.   

V pondělí 29. 4. bude zahájena rekonstrukce ulice Masarykova. Stavba bude zahájena v prostoru křižovatky ulic Masarykova a Benešova. Od 6. 5. bude zahájen i úsek od křižovatky ulic Masarykova a Husova směrem k Přízřenicím. Přesný harmonogram prací a řešení dopravních uzavírek zatím zhotovitel dopracovává. Zveme vás na setkání s občany, které se uskuteční dnes 24. 4. od 18 hodin ve velké zasedací místnosti na radnici, kde budou prezentovány aktuální informace k rekonstrukci ulice Masarykova.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 27. 4. v 8:15 hod. v Modřicích na nám. Svobody prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny Mulard, krůty, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kožky po 10 Kč/ks.

Od 2. 5. do 10. 5. 2024 je ordinace MUDr. Urbánkové uzavřena. Zastupuje ji MUDr. Kousalík v jeho ordinačních hodinách. 

SDH ve spolupráci s městem Modřice zve občany na Pálení čarodějnic, které se uskuteční v úterý 30. dubna od 17 hodin v areálu Pod Kaštany.

Hodová chasa Vás srdečně zve na Ženáčské hody, které se uskuteční v pátek 3. 5. a v sobotu 4. 5. V pátek se bude u Sokolovny od 17:30 hodin stavět mája. V sobotu půjde od 9 hodin průvod městem, v 15 hodin bude v kostele probíhat požehnání a současně vystoupí před radnicí folklorní kroužek. V 15:30 přijde průvod před radnici na nám. Svobody, kde se bude předávat právo. Následně se průvod přesune na Sokolovnu, kde se bude do půlnoci konat hodová zábava. Po celý den bude akci provázet dechová kapela Doubravěnka.