Jste zde

Pravidelné hlášení 19.06.2023

Městský úřad Modřice přijme brigádníka na pracovní pozici asistent/-ka majetkového odboru s náplní práce: příprava podkladů pro realizaci investičních záměrů města, příprava a koordinace podkladů pro zpracování studií, aktualizace evidence veřejných účelových komunikací, archiv města. Vhodné i pro studenty, ženy na MD či důchodce. Pracovní poměr na Dohodu o provedení práce. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí: Bc. Květoslava Höklová, tel. 606 764 544, e-mail: kvetoslava.hoklova@mesto-modrice.cz

Oznamujeme, že dne 20. 6. 2023 bude stavba "Modřice - Oprava splaškové a dešťové kanalizace, vodovod - lokalita Za Humny" pokračovat výstavbou v ulici Střední. Výkopové práce budou probíhat od křižovatky ulice Mayerova a Střední směrem k chodníčku na ulici Prusinovského u RD č.p. 804 budou pokračovat touto ulicí vlevo směrem k RD č.p. 797. Upozorňujeme obyvatele této části ulice Střední a Mayerové, že v průběhu výstavby tohoto úseku, nebudou moci parkovat na ulici Střední a Mayerova a automobilem se nedostanou ke své nemovitosti. Po dobu výstavby bude možno parkovat na vyhrazené ploše za samoobsluhou. Dbejte, prosím, zvýšené opatrnosti při pohybu v dané lokalitě.  

Dnes 19. 6. se od 18 hodin uskuteční ve velké zasedací místnosti radnice přednáška na téma Podvodníci na síti. Jejím obsahem bude seznámení s tím, jak se proměňuje strategie on-line podvodníků a na co si dávat pozor. Akce je zdarma.