Jste zde

Pravidelné hlášení 06.09.2023

Připomínáme občanům Modřic, že mají možnost žádat o slevu 1000,- Kč na hromadnou dopravu. Formulář žádosti je na webových stránkách města Modřic. Podmínkou žádosti je bydliště v Modřicích, bezdlužnost vůči městu. Věk žadatele není ničím omezen.

Město Modřice přijme do pracovního poměru zaměstnance na pozici strážník Městské policie s nástupem po dohodě s uchazečem. Požadavky: státní občanství ČR, věk min. 18 let, minimálně střední vzdělání s maturitou, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, spolehlivost. Lhůta k podání přihlášky je 30.09.2023 do 12 hodin. Vzor přihlášky a informace k výběrovému řízení najdete na webových stránkách města Modřic. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí personalistka Bc. Martina Vojtová, tel. 774 002 172, e-mail: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.

Město Modřice ve spolupráci s firmou Kamoko zvou děti i dospělé na Kroužkohraní a Den otevřených sportovišť, kde Vám budou představeny volnočasové aktivity různých klubů a spolků. Akce se koná v pátek 8. 9. 2023 od 15 hodin, start je u ZŠ na ul. Benešova. Pro účastníky je připraveno malé občerstvení a věcné ceny.