Jste zde

Pravidelné hlášení 04.09.2023

Zveme občany na veřejné zasedání Zastupitelstva města Modřic, které se koná dne 4. 9. 2023 od 18 hodin ve velké zasedací místnosti radnice.

Připomínáme občanům Modřic, že mají možnost žádat o slevu 1000,- Kč na hromadnou dopravu. Formulář žádosti je na webových stránkách města Modřic. Podmínkou žádosti je bydliště v Modřicích, bezdlužnost vůči městu. Věk žadatele není ničím omezen.

Město Modřice přijme do pracovního poměru zaměstnance na pozici strážník Městské policie s nástupem po dohodě s uchazečem. Požadavky: státní občanství ČR, věk min. 18 let, minimálně střední vzdělání s maturitou, zdravotní způsobilost, bezúhonnost, spolehlivost. Lhůta k podání přihlášky je 30.09.2023 do 12 hodin. Vzor přihlášky a informace k výběrovému řízení najdete na webových stránkách města Modřic. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí personalistka Bc. Martina Vojtová, tel. 774 002 172, e-mail: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.

Město Modřice ve spolupráci s firmou Kamoko zvou děti i dospělé na Kroužkohraní a Den otevřených sportovišť, kde Vám budou představeny volnočasové aktivity různých klubů a spolků. Akce se koná v pátek 8. 9. 2023 od 15 hodin, start je u ZŠ na ul. Benešova. Pro účastníky je připraveno malé občerstvení a věcné ceny. 

Drůbežárna Prace bude ve středu 6. 9. v 8:15 hodin prodávat v Modřicích na nám. Svobody: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, krůty, krmivo pro drůbež a králíky a vitamínové doplňky. Dále bude vykupovat králičí kožky po 15 Kč za kus.