Jste zde

Pravidelné hlášení 02.08.2023

Oznamujeme občanům, že na úřední desce města byl zveřejněn návrh opatření obecné povahy, kterým se stanoví územní opatření o stavební uzávěře na území katastru města Modřic. Stavební uzávěra se vyhlašuje na všechny pozemky v plochách s funkčním využitím pro plochy smíšené obytné a smíšené centrální, vymezené platným Územním plánem Modřice, stabilizované plochy rekreačních zahrádek v tzv. "želešických" zahrádkách a další vybrané plochy. Tímto územním opatřením se neomezují ani nezakazují udržovací práce. K tomuto návrhu mohou být uplatněny námitky a připomínky v souladu s příslušnými ustanoveními správního řádu. Bližší informace jsou zveřejněny veřejnou vyhláškou na úřední desce a v aktualitách na webových stránkách města Modřic.

Městský úřad Modřice přijme do pracovního poměru zaměstnance na pozici účetní, s nástupem dle dohody s vybraným uchazečem. Požadavky: minimálně střední vzdělání s maturitou, nejlépe ekonomického směru, znalost zákona o účetnictví, znalost problematiky DPH, samostatnost a spolehlivost, praxe v oboru výhodou, nikoli podmínkou. Lhůta k podání přihlášky je 31.08.2023 do 12 hodin. Vzor přihlášky a informace k výběrovému řízení najdete na webových stránkách města Modřic. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí personalistka Bc. Martina Vojtová, tel. 774 002 172, e-mail: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.

V pondělí 7. 8. od 10.00 do 11.30 hod bude sociální pracovnice z MAS Bobrava Bc. Hana Kovářová, DiS. opět nabízet poradenství v přestupkové místnosti, která se nachází v přízemí radnice, dveře č. 6. 

Sběrný dvůr v Modřicích bude uzavřen ve dnech 7. 8. - 12. 8. 2023 z důvodu čerpání dovolené. Děkujeme za pochopení.

Město Modřice ve spolupráci s Městským fotbalovým klubem Modřice si dovoluje pozvat všechny příznivce fotbalu na 23. ročník Memoriálu Josefa Šurala o pohár starosty města Modřice, který se uskuteční od pátku 4. 8. do neděle 6. 8. na hřištích v Modřicích.

Město Modřice ve spolupráci s Městskou policií nabízí občanům města službu SOS tlačítka, které slouží k přivolání pomoci ohrožených osob. SOS tlačítko je napojeno přímo na Městskou policii Modřice, která pracuje v nepřetržitém režimu. Služba je poskytována občanům žijícím na území města Modřic za cenu 340,- Kč měsíčně. Případné dotazy zodpoví Lukáš Krakowczyk, tel. 737 919 227, více informací naleznete také na webových stránkách Městské policie Modřice.   

Společnost Urbania s provozovnou v Ořechově přijme montážního pracovníka pro osazování městského mobiliáře ve městech a obcích po celé ČR. V případě zájmu volejte prosím na tel. č. 736 279 284.

Vojkovická chasa Vás srdečně zve na Vavřinecké hody, které proběhnou tento víkend 4. až 6. srpna na fotbalovém hřišti ve Vojkovicích. V pátek se můžete těšit na cimbál v čele s Karlem Hegnerem, v sobotu na kapelu Dreams a nedělním odpolednem Vás budou provázet Blučiňáci. Těšíme se na Vás.