Jste zde

Pravidelné hlášení 02.06.2021

Úklid místních komunikací v Modřicích bude v měsíci červnu probíhat: 4.6. se uklízí okruh III. a 8.6. kruh II. Seznam ulic v jednotlivých okruzích je na webových stránkách nebo na facebooku města Modřic.

Pohádkový den dětí se bude konat 05.06.2021 v areálu restaurace Sokec od 11 do 18 hodin. Čeká na vás 10 stanovišť, kterými vás budou provázet pohádkové postavičky a kde budete plnit úkoly. Po jejich splnění vás čeká odměna. Program bude ukončen opékáním špekáčků. Těšíme se na vás! 

Od pátku 4. do soboty 5. června bude probíhat v Rajhradě na Štefánikově 116 – v budově firmy LAC, dobročinný bazárek občanského sdružení Tlapky na cestě, které pomáhá pejskům v nouzi. Přijďte si nakoupit stylové oblečení, doplňky, či potřeby pro vaše domácí mazlíčky, a přispět tak na dobrou věc. Veškerý výtěžek z akce půjde na pejsky v nouzi. Rozhodně přijďte i s dětmi, v rámci akce budou pro ně připravené hry, soutěže a malování na obličej. Více informací o události najdete na Facebookové stránce TLAPKY NA CESTĚ. Děkujeme, že pomáháte s námi.

KOMERČNÍ HLÁŠENÍ:

ADOSA a.s., provozovna Židlochovice nabízí širokou nabídku skútrů, motocyklů a elektrokol za výhodné ceny včetně servisu. Nečekejte na zdražení a přijďte se k nám podívat. Více informací na www.adosa.cz

Lékárna Grand Residence upozorňuje, že z důvodu rekonstrukce prostor bude mít zavřeno od pátku 11. června do středy 16. června. Od čtvrtka už je otevřeno jako obvykle od 7:30 hod.