Jste zde

Pravidelné hlášení 26.10.2022

Městský úřad Modřice přijme do pracovního poměru asistenta/asistentku starosty pro vedení agendy a řízení sekretariátu starosty města s nástupem 01.01.2023, případně dle domluvy. Požadavky: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, zkušenosti z administrativy, dobrá počítačová gramotnost, komunikační schopnosti, praxe ve veřejné správě vítána. Lhůta k podání přihlášky je 04.11.2022 do 12:00. Přihláška musí obsahovat: strukturovaný profesní životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce), ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Vzor přihlášky a informace k výběrovému řízení najdete na webových stránkách města Modřice. V případě zájmu Vám bližší informace sdělí: Bc. Martina Vojtová, personalistka, tel. 774 002 172, e-mail: martina.vojtova@mesto-modrice.cz.

Město Modřice zve občany na 104. komorní koncert na radnici, na kterém zazpívá šestičlenný ženský sbor "Kolegyně Korále", složený ze zpěvaček z Dolní Cerekve a okolí na Vysočině. Uměleckou vedoucí sboru je dlouholetá dirigentka Smíšeného pěveckého sboru města Modřic Jana Šuplerová, která též zahraje vlastní autorské písně v doprovodu akordeonu. Koncert se koná ve velkém sále na radnici ve středu 26. října 2022 v 19 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Prosíme občany, aby provedli kontrolu čipů na zadní straně všech nádob na odpad, které mají u své nemovitosti. V případě, že nádoba kód nemá, vyzvedněte si jej na recepci MÚ Modřice.

Oznamujeme, že ulice Havlíčkova byla již obousměrně zprovozněna.

Zveme děti a rodiče na Večer rozsvícených lampiček, který se koná 3. 11. 2022 od 18 hodin. Sraz je v areálu ZŠ Benešova. Průvod půjde městem na nám. Svobody, kde bude na děti čekat sladká odměna, teplý čaj a ohňostroj.

V úterý 1.listopadu se od 16:30 h v Městské hale Modřice střetne Městský nohejbalový klub Modřice v přátelském utkání s reprezentačním týmem Jižní Koreje. Součástí programu je také exhibice v korejském národním sportu Jokgu. Vstup zdarma.