Jste zde

Pravidelné hlášení 30.05.2018

Město Modřice zve občany na 17. řádné veřejné zasedání Zastupitelstva města, které se uskuteční 4. června 2018 v 17 hodin ve velké zasedací místnosti radnice.  

Město Modřice pořádá už 92. komorní koncert na radnici. Vystoupí na něm Jazzové trio se žáky ZUŠ Modřice a pěvecký sbor města pod vedením Jaromíra Gamby. Na programu budou swingové melodie a různé klasické i lidové písně - srdečně zveme nejen pravidelné návštěvníky komorního cyklu, ale i žáky, studenty, a všechny ostatní zájemce o kvalitní hudební zážitky. Koncert se koná ve velkém sále na radnici dnes 30. května 2018 v 19 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Drůbežárna Prace bude v sobotu 2.6. v Modřicích na nám. Svobody v 8:15 hod. prodávat: kuřice a kohouty různých barev, roční slepice, krůty, brojlerová kuřata, káčata, housata, husokačeny, krmivo pro drůbež a králíky + vitamínové doplňky. Dále pak bude vykupovat králičí kožky po 10 Kč/ks.

První brněnská čokoládovna na ulici Benešova 166 v Modřicích zve občany na výstavu fotografií z natáčení filmu Pláč svatého Šebestiána za účasti herců a autorů. Vernisáž s filmovými ukázkami a autogramiádou proběhne 2. června 2018 v 18 hodin. Výstava potrvá do 31. července. Vstup je volný.

Restaurace klášterní Taverna Rajhrad nabízí  dlouhodobou brigádu na pozice: úklid, mytí nádobí a pomocná síla do kuchyně, pizzař/řka, kuchař/řka, obsluha, barman, servírka. Vhodné pro studenty, práce o víkendech. Více informací přímo v restauraci u p. Tomana, nebo na www.ktaverna.cz.