Jste zde

Pravidelné hlášení 26.07.2017

Občané jsou zváni na 7. mimořádné zasedání Zastupitelstva města Modřic, které se koná v pondělí 7. srpna v 18 hodin ve velké zasedací místnosti radnice.

Hejtman Jihomoravského kraje vyhlašuje pro celé území Jihomoravského kraje dobu zvýšeného nebezpečí vzniku požáru. Je zakázáno rozdělávat nebo udržovat otevřený oheň, kouřit, odhazovat hořící nebo doutnající předměty, používat zábavnou pyrotechniku a jiné obdobné výrobky a to v místech se zvýšeným nebezpečím vzniku požáru jako jsou lesní porosty a jejich okolí do vzdálenosti 50 m, suché travní porosty a plochy zemědělských kultur. Toto nařízení je platné do odvolání.  

MUDr. Marie Urbánková oznamuje, že z důvodu čerpání dovolené nebude od 31. 7. do 18. 8. 2017 ordinovat. Zastupuje MUDr. Kousalík.  

Město Modřice přijme do pracovního poměru personalistu/personalistku, mzdového účetního/mzdovou účetní a referenta/referentku finanční kontroly. Podrobnosti na úřední desce nebo webových stránkách města.

Firma HDP Trading s.r.o., se sídlem v Otnicích přijme ZÁMEČNÍKY, SVÁŘEČE a pracovníka pro obsluhu pásové pily do pracovního poměru, též pracovníky na živnost / OSVČ /. Nabízí velmi dobré platové podmínky. Zájemci se mohou hlásit na tel. čísle 775 729 479.

Společnost Moravostav a.s. nabízí volné místo na pozici vážný/vážná, pro své recyklační středisko v Modřicích. Náplň práce je evidence vozidel a materiálů ve vážním systému, vedení pokladny, hodnocení dovážených materiálů z hlediska čistoty. Nabízíme jistotu stálého zaměstnání, stravenky a pro dojíždějící příspěvek na dopravu, nástupní plat od 18.000,-. Pracovní doba jen ve všední dny, střídání krátký a dlouhý týden 8 - 10 hodin denně, přesčasy hrazeny. Nástup možný ihned!
Požadujeme praxi s prací na počítači, trestní bezúhonnost, znalost stavebních materiálů výhodou.
Kontaktní osoba: paní Peterková, tel.: 725 821 783, e-mail: peterkova@moravostav.cz.

Nezisková organizace Tvůj tábor se sídlem v Modřicích stále nabízí volná místa na letní dětský tábor v termínu od 12. 8. do 26. 8. 2017. Tábor probíhá v Čeložnicích u Kyjova, děti jsou ubytovány v podsadových stanech po dvou. Na táboře si užijí spoustu legrace, zahrají si celotáborovou hru, půjdou na dvoudenní výlet a seznámí se se spoustou nových kamarádů. Cena tábora je 4 100 Kč/dítě, sourozenci platí 3 700 Kč/dítě. V případě přihlášení do 5. 8. 2017 sleva 200 Kč. Přihlášku ke stažení a více informací naleznete na www.tvujtabor.cz, nebo na telefonním čísle 775 194 952.

Minulý týden byla na zahradě na ulici Brněnská nalezena kvadrokoptera. Majitel si ji může vyzvednout na recepci MÚ Modřice.