Jste zde

Pravidelné hlášení 17.09.2018

Žádáme občany, kteří doposud neuhradili poplatek za psa a nájem z obecního pozemku , aby tak učinili nejpozději do 30.9.2018.

Svatováclavské hody se budou konat od 28. do 30. září. V pátek od 17 hodin se bude stavět mája na nám. Svobody. V sobotu ve 20 hodin proběhne předhodová zábava v hotelu Gregor. V neděli od 13:30 jde průvod od ZŠ Benešova, v 15 hodin se předává právo před radnicí a od 16:30 je hodová zábava Pod Kaštany (při nepřízni počasí v hotelu Gregor). K tanci a poslechu hraje kapela Ištvánci. Doprovodné akce: prohlídka kostela 30. 9. od 14 do 16 hodin, výstava zahrádkářů ve dvoře MP a tam i vystoupení pěveckého sboru od 14:15 hodin, v muzeu je připravena výstava k stému výročí vzniku Československé republiky. Kolotoče budou letos umístěny za hotelem Gregor.    
Stárci a hodová chasa zvou všechny na nedělní zábavu Pod Kaštany od 16:30 hodin. Občerstvení je připraveno včetně stárkovského vína. Doprava do areálu Pod Kaštany je zajištěna z nám. Svobody v Modřicích.   

Vážení spoluobčané, kandidát ODS na starostu města Modřice Josef Šiška se svými spolukandidáty do komunálních voleb 2018 vás srdečně zvou na přátelské předvolební setkání, které se uskuteční v sobotu 22. září od 14 hodin na nám. Svobody v Modřicích. V rámci programu vystoupí herec a bavič Pavel Trávníček, herci MD Brno Markéta Sedáčková, Jiří Ressler a Jakub Uličník, taneční skupina X-trim a Sbor dobrovolných hasičů Modřice. Po celou dobu bude k dispozici skákací hrad, tetování na obličej a hasičské soutěže. Během setkání bude podáváno pivo, limo, burčák a můžete ochutnat zvěřinový guláš. Odpolednem vás provede herec a režisér MD Brno Stano Slovák.   

 Oznamujeme občanům, že v rámci revize katastrálního operátu se budou ve dnech 18.9., 24.9., 8.10. a 10.10. 2018 pohybovat v katastru našeho města zaměstnanci katastrálního úřadu Brno-venkov.

Městský fotbalový klub Modřice pořádá nábor malých fotbalistů. Zájemci od 4 let se mohou přihlásit každé úterý a čtvrtek v 16:00 hodin na fotbalovém hřišti u pana Mulíčka nebo pana Loučanského.

Drůbežárna Prace bude v úterý 18. 9. v 8:15 hod. v Modřicích na nám. Svobody prodávat: kuřice a kohouty různých barev, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, jatečné kachny o váze 3,5 - 4 kg za 200 Kč/ks, krmivo pro drůbež a králíky + vitamínové doplňky. Dále pak vykupovat králičí kožky po 10 Kč/ks.