Jste zde

Pravidelné hlášení 16.05.2018

Dětský den v Modřicích se bude konat v sobotu 26. května od 13 hodin v areálu Pod Kaštany. Je připraven program plný her a soutěží. Občerstvení je zajištěno. Přijďte se pobavit.

Římskokatolická farnost Modřice zve občany a přátele na Noc kostelů, která se koná dne 25. května od 17 do 22 hodin v kostele sv. Gotharda.    

Sběrný dvůr v Modřicích je uzavřen od pondělí 14. 5. do pátku 18. 5. 2018. Otevřeno bude opět v sobotu 19.5.2018. Děkujeme za pochopení.

Ve čtvrtek 17. května od 12 hodin proběhne na modřické základní škole charitativní akce s názvem Run and Help, pod patronátem nadace Konto Bariéry. Jedná se o hromadný běh, jehož cílem je vyjádřit morální a finanční podporu handicapovaným dětem a jejich rodičům. Běh je určen nejen pro žáky základní školy, ale přidat se mohou i jednotlivci, rodiče, pracovní či jiné kolektivy. Máte-li chuť zaběhat si a zároveň pomoci konkrétnímu smutnému dětskému příběhu, přidejte se k dětem. Přijďte zítra mezi 12 a 14 hodinou k základní škole na Benešové ulici. Akci pořádají členové SRPŠ a základní škola Modřice.

Miniškolka Mrňata Modřice zve rodiče do naší školičky na Den otevřených dveří, který se koná dne 15. 5. a 21. 5. od 17 do 19 hodin. Přijďte si do naší školičky prohlédnout prostory a získejte více informací o zápisu do školky. Těšíme se na Vás.

SK Vojkovice a místní ženy Vás všechny zvou na II. babské hody do vojkovické sokolovny v sobotu 19. května ve 20 hodin. Připraveno je pro Vás bohaté občerstvení, tombola a půlnoční překvapení. Po celý den hraje kapela Dambořanka.

Společnost DOSTA CZ, s.r.o. zabývající se prováděním zemních prací se sídlem v Brně, přijme do pracovního poměru zaměstnance na pozici strojník - řidič stavebních strojů. Převážně se jedná o stroje značky Caterpillar. Praxe výhodou. Nástup možný ihned. V případě zájmu nás kontaktujte na tel. čísle 602 763 901 nebo pište na info@dostacz.cz.