Jste zde

Pravidelné hlášené 28.05.2018

Vážení občané, město Modřice si Vás dovoluje pozvat na veřejné projednání návrhu Závěrečného účtu města Modřic za rok 2017, které se uskuteční ve velké zasedací místnosti MÚ dnes 28.5.2018 v 18 hodin.

Město Modřice zve občany na 17. řádné veřejné zasedání Zastupitelstva města, které se uskuteční 4. června 2018 v 17 hodin ve velké zasedací místnosti radnice.  

Město Modřice pořádá už 92. komorní koncert na radnici. Vystoupí na něm Jazzové trio se žáky ZUŠ Modřice a pěvecký sbor města pod vedením Jaromíra Gamby. Na programu budou swingové melodie a různé klasické i lidové písně - srdečně zveme nejen pravidelné návštěvníky komorního cyklu, ale i žáky, studenty, a všechny ostatní zájemce o kvalitní hudební zážitky. Koncert se koná ve velkém sále na radnici - ve středu 30. května 2018 v 19 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Restaurace klášterní Taverna Rajhrad nabízí  dlouhodobou brigádu na pozice: úklid, mytí nádobí a pomocná síla do kuchyně, pizzař/řka, kuchař/řka, obsluha, barman, servírka. Vhodné pro studenty, práce o víkendech. Více informací přímo v restauraci u p. Tomana, nebo na www.ktaverna.cz.